Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Rosberg zet grote vraagtekens bij Verstappen in titelstrijd met Norris

Max Verstappen kon Lando Norris in de verste verte niet bedreigen tijdens de Grand Prix van Singapore. Voormalig Formule 1-coureur Nico Rosberg ziet de titelstrijd somber in voor Verstappen.

Verstappen Singapore GP
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De titelstrijd tussen Max Verstappen en Lando Norris begint steeds spannender te worden. Norris pakte op dominante wijze de overwinning in Singapore en verkleinde zo het verschil met Verstappen naar 52 punten. De McLaren-coureur krijgt nog zes races om het gat te dichten en volgens Nico Rosberg is dat zeker haalbaar. De Duitser deelt een zorgwekkende boodschap voor Verstappen.

"Ik ben er niet van overtuigd dat ze (Verstappen en Red Bull red.) dit jaar nog races kunnen winnen", stelt Rosberg tegenover Sky DE. "Ze staan er zo ver vanaf.  Ze hebben er dit weekend het beste van gemaakt, want de ronde van Max was perfect in de kwalificatie. Hij raakte elke apex perfect om de tweede startplaats op te eisen, maar moet elke keer als tweede over de streep komen om wereldkampioen te worden."

En Rosberg gelooft niet echt in die theorie. "Dat kan niet, mede door Oscar Piastri en misschien een Ferrari. Mercedes staat er nu minder goed bij, maar het wordt erg moeilijk voor Max. Norris kan alle races winnen, ik zie geen reden waarom dat niet zou kunnen."

Praat mee!

Viaplay
x
Max Italiaanse media roepen Verstappen uit tot 'winnaar' GP Singapore