© Monster Energy Yamaha

Nieuwsoverzicht

Rossi: "Nieuwe livery MotoGP-machine Yamaha voelt vertrouwd"

Het Yamaha-fabrieksteam heeft de nieuwe MotoGP-fiets voor 2019 gepresenteerd. De compleet nieuwe look voelt nu al vertrouwd voor superster Valentino Rossi.

Het Yamaha-fabrieksteam zag Movistar eind 2018 vertrekken als titelsponsor, maar mocht het van het klantenteam Tech 3 overgekomen Monster Energy verwelkomen als nieuwe titelpartner. Met de komst van Monster Energy heeft de livery van de nieuwe MotoGP-machine een complete make-over gekregen, maar dat weet Valentino Rossi wel te waarderen.

"Ik was altijd gek op de blauwe kleuren van Yamaha, dat hoorde echt bij ons team. Desondanks moet ik zeggen dat ik het zwart van Monster Energy ook erg mooi vind. De nieuwe kleuren voelen bovendien zeer vertrouwd, omdat het dezelfde kleuren zijn als van mijn favoriete voetbalclub, Internazionale", aldus The Doctor tijdens de perspresentatie.

Teamgenoot Maverick Vinales kan ondertussen niet wachten om op de nieuwe machine te stappen: "De vakantie heeft nu wel lang genoeg geduurd. Ik wil nu weleens ontdekken welke stappen we hebben gemaakt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen