Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Russell: "Alles draait om rondetijden en daarin komen we tekort"

Voor George Russell zit de wintertest erop. De Brit reed gisteren zijn laatste meters in de Williams FW42 vóór zijn Grand Prix-debuut in Australië. Zijn conclusie is dat Williams 'er nog niet is'.

Het moet gezegd worden, na de eerste wankele stapjes van de Williams FW42, draaide de nieuwe bolide vrij probleemloos haar rondjes. Er is alleen één maar; de auto is nog niet bijster snel gebleken: "Ik ben erg blij met het aantal ronden dat ik vandaag (donderdag, red.) heb kunnen rijden, maar uiteindelijk draait alles om snelle rondetijden", aldus George Russell.

"We komen op dit moment nog snelheid tekort, al moet ik zeggen dat we ten opzichte van afgelopen dinsdag belangrijke stappen hebben gemaakt. Hopelijk vindt Robert Kubica op vrijdag ook weer wat extra's." "We weten echter waar we tijd laten liggen. We lopen daar niet voor weg, maar doen juist al het mogelijke om de kleine issues te corrigeren. We kunnen niet anders dan hard blijven werken, gemotiveerd blijven en vooral uit blijven kijken naar de eerste Grand Prix in Australië."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"