Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell belooft spanning in Bahrein: "Tussen iedereen behalve Verstappen"

George Russell mag zaterdag vanaf P3 vertrekken tijdens de Grand Prix van Bahrein. De Brit moest Max Verstappen en Charles Leclerc voor zich dulden in de kwalificatie. Russell ziet de derde plek als een mooie stek om van te starten, maar benadrukt dat P2 het hoogst haalbare is.

Russell Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

George Russell start zaterdag recht achter polesitter Max Verstappen vanaf P3 tijdens de Grand Prix van Bahrein. Hij is blij met de auto die Mercedes hem heeft gegeven. "We hebben een auto gekregen waarin we ons veel beter in voelen en hebben een basis waarop we verder kunnen bouwen. Maar Max ligt nog steeds aan kop. Ik denk dat als we kijken naar onze kwalificatieprestaties van de afgelopen twee jaar in Bahrein en ons racetempo, dat P3 voor morgen een prima plek is."

Russell vervolgt: "We hebben duidelijk een grote stap voorwaarts gezet in de kwalificatie. We hopen dat we geen concessies hebben gedaan wat betreft het racetempo. Ik denk dat het morgen een close fight wordt tussen iedereen, behalve Max."

Daarmee is al gelijk duidelijk wie Russell als de absolute favoriet ziet voor de eerste Grand Prix van het jaar. "Red Bull is op dit moment zo sterk en Max doet het heel erg goed. We gaan ervoor, maar onze race richt zich, net als de anderen, op de tweede plek. Niemand weet hoe de race zal verlopen, het is de eerste race van het jaar. Ik ben blij om terug te zijn en laten we hopen op wat gekkigheid morgen", zo sluit Russell af.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden