Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell hoopt op ommekeer in dramatisch seizoen Williams

Het verhaal van Williams is dit seizoen inmiddels al wel bekend. De snelheid is ver te zoeken en de Engelse bolides staan steevast achteraan op de grid. Volgens George Russell kunnen de updates die voor de Spaanse Grand Prix worden geïntroduceerd echter het begin zijn van een kleine wederopstanding.

Williams is het enige team dat na vier races nog geen enkel punt in het kampioenschap heeft gescoord. De malaise begon al voor de aftrap van het seizoen, toen Williams de eerste twee dagen van de eerste testweek moest missen, omdat de auto gewoonweg nog niet af was. De geplaagde Britse renstal moest vervolgens voor de start van het F1-seizoen noodgedwongen het design van haar bolide aanpassen, omdat deze niet aan de regels voldeed.

Nu het Formule 1-circus in Europa is aanbeland, introduceren veel teams nieuwe updates. Williams heeft diverse nieuwe onderdelen meegenomen naar Barcelona, die volgens Williams-coureur George Russell kunnen helpen om een beter beeld te creëren voor de rest van het seizoen.

"Deze updates kunnen ons een goede indicatie geven over hoe de rest van het seizoen kan gaan verlopen. Aan de hand van de data die we hiermee kunnen verzamelen, komen we meer te weten over de weg die we de komende maanden in moeten slaan. Ik durf nog niet te zeggen of we met deze updates de aansluiting met onze concurrenten kunnen vinden, maar weekenden zoals deze maken ons in ieder geval alleen maar sterker."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen George Russell

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf