Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell wil niets weten van Red Bull-problemen: "Ze hebben er 7 gewonnen..."

Mercedes heeft de laatste weken de weg naar voren gevonden. Een van de theorieën over de opmerkelijke ommekeer van de Zilverpijlen is dat Red Bull dusdanig veel problemen ervaart dat de concurrentie dichterbij komt. George Russell is het daar absoluut niet mee eens.

Russell Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sinds de Grand Prix van Canada lijkt Mercedes eindelijk terug aan de kop van het veld. Met George Russell had het team uit Brackley de race in Montréal misschien wel moeten winnen en ook in afgelopen weekend in Spanje zat Mercedes er lekker bij. Zo ver kwam het in beide gevallen niet, maar toch kijkt men bij Mercedes positief terug op de ontwikkelingen van de afgelopen weken.

Aankomend weekend werkt de Formule 1 haar derde sprintweekend van het jaar af. In gesprek met onder meer RacingNews365 vertelt Russell over zijn verwachtingen voor de Grand Prix van Oostenrijk: "Ik denk dat de sprintrace precies op het goede moment komt voor ons. De afgelopen drie races waren erg positief. Dit is wel een vrij lastig circuit en eentje waarbij we verwachten dat Ferrari weer sterk zal zijn, want zij zijn de laatste jaren hier erg goed."

"Wij zijn blij dat we weer in het gevecht zitten. Ik denk wel dat McLaren en Red Bull nog net iets voor ons staan, maar dat kan snel veranderen. Dat hebben we gezien in Montréal, waar we misschien wel het sterkst waren", aldus Russell, die meteen de twee topfavorieten noemt. Red Bull en McLaren lijken de laatste tijd stuivertje te wisselen als het gaat om wie de snelste auto heeft.

Toch is Russell daar niet van overtuigd. Sterker nog, als Lewis Hamilton de vraag krijgt of de moeilijkheden van Red Bull Mercedes in de kaart spelen, grijpt Russell in: "Ze hebben 7 van de 10 races gewonnen... Het lijkt er dan niet op alsof ze het moeilijk hebben."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl