© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Sainz benieuwd hoe hij presteert ten opzichte van Hulkenberg

10 okt. 2017 14:07 Ruud Dimmers 0 reacties
Carlos Sainz maakt per direct de overstap naar het team van Renault. Zonder testtijd moet hij volgend weekend in Amerika in de Renault plaatsnemen. Geen ideaal scenario met de snelle en ervaren Nico Hulkenberg als teamgenoot.

Sainz moet vol aan de bak bij Renault F1

Met nog vier races op de Formule 1 kalender in 2017 maakt Sainz zijn opwachting bij het team van Renault F1. Daar wacht hem de lastige opgave om teamgenoot Hulkenberg te verslaan. De Duitser won tot op heden alle kwalificatieduels van Jolyon Palmer.

Sainz is benieuwd hoe hij het ervan af gaat brengen vertelt hij aan Auto Motor und Sport. "Hulkenberg heeft al zestien races gereden, in een auto waarin ik nog geen meter heb gereden. Het zal dan ook wat tijd kosten om te wennen aan mijn nieuwe werkgever en auto."

"Het doel is vanzelfsprekend om zo snel mogelijk de pace van Nico te evenaren. Het is geen vanzelfsprekendheid dat ik direct zijn snelheid kan evenaren. Belangrijk is om alle data goed te analyseren en te leren hoe ik het beste kan rijden in de nieuwe auto. Ik ben wel benieuwd hoe ik me verhoud tot Nico Hulkenberg."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen