Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sainz en Ferrari feliciteren jarige Leclerc op gepaste wijze

Ferrari-coureur Charles Leclerc blaast vandaag, 16 oktober, 25 kaarsjes uit. Vanzelfsprekend krijgt hij felicitaties van zijn team en van zijn teamgenoot.

Charles Leclerc kan, ondanks het feit dat hij niet meer kan strijden voor de wereldtitel, terugkijken op een prima Formule 1-seizoen. De Ferrari-coureur viert vandaag zijn verjaardag, wat voor de Italiaanse renstal reden genoeg is voor een kleine 'appreciation post' op de sociale kanalen. Ook teamgenoot Carlos Sainz feliciteert hem. Het seizoen begon voor Leclerc zeer goed met een overwinning, een tweede plaats en daarna direct weer een overwinning. Lang leek hij mee te kunnen strijden voor de wereldtitel, maar na een dominante reeks van Max Verstappen en Red Bull is de kampioenschapsstrijd nu gestreden. De nu 25-jarige coureur heeft echter genoeg hoogtepunten, zowel op als naast het circuit, meegemaakt dit jaar. Volgend jaar is er weer een kans voor Leclerc en Ferrari, al zijn er natuurlijk nog vier races te verrijden dit seizoen. De teller van overwinningen dit jaar staat op drie bij de Monegask en de kans om hier nog een paar aan toe te voegen is er nog altijd. Voordat de volgende race in de Verenigde Staten plaatsvindt, is het eerst tijd om zijn verjaardag te vieren. Zelf blijft hij stil op de sociale media, maar felicitaties zijn er genoeg.

1581555545525440513

Official Charles Leclerc appreciation post ™️ Happy Birthday, @Charles_Leclerc ! #essereFerrari pic.twitter.com/gLOCdRH1Cc — Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) October 16, 2022

1581571009911873536

Happy birthday cabrón! 😉🥳 @Charles_Leclerc pic.twitter.com/1NbV6APdPC — Carlos Sainz (@Carlossainz55) October 16, 2022

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi