Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Sainz hoopt sterke lijn door te trekken tijdens Duitse GP

De Grand Prix van Duitsland staat voor de deur. Daar hoopt McLaren-coureur Carlos Sainz zijn tot nu toe sterke seizoen een vervolg te geven en het momentum, dat hij na een aantal sterke races heeft opgebouwd, vast te houden.

Carlos Sainz bezit momenteel de zevende plek in het kampioenschap en mag zichzelf best of the rest noemen. De afgelopen twee Grands Prix kwam de Spanjaard uitstekend voor de dag. In Oostenrijk werkte hij zich tijdens de race na een gridpenalty op van de negentiende naar de achtste positie. In Groot-Brittannië gaf hij deze knappe prestatie een succesvol vervolg en finishte hij op een indrukwekkende zesde plaats. De McLaren-coureur hoopt dat hij dit momentum vast kan houden tijdens de GP in Duitsland.

"We hebben een interessante eerste seizoenshelft achter de rug. Alle focus ligt momenteel op de race in Hockenheim. Vol vertrouwen ga ik mijn uiterste best doen om daar een mooie race te rijden. Het seizoen duurt nog lang, maar voor nu gaan we tot aan de zomerstop alles geven."

"Het Duitse circuit is een van de klassiekers op de racekalender", vervolgt de Spanjaard. "Ik hoop dat ik het momentum, wat ik de afgelopen races op heb gebouwd, daar vast kan houden. Na de Britse GP heb ik een aantal dagen in de fabriek in het Engelse Woking doorgebracht. Iedereen werkt daar rond de klok om ervoor te zorgen dat McLaren het snelste team in het middenveld is en blijft. Hopelijk kunnen we het hele seizoen op deze manier doorgaan", aldus Sainz.

Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365-podcast Verstappen wordt in stijl drievoudig wereldkampioen Formule 1