Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Sainz: "Norris en ik mogen niet egoïstisch zijn bij McLaren"

Dit jaar heeft Carlos Sainz in de persoon van Lando Norris wederom een nieuwe teamgenoot. Het rijdersduo van McLaren klikt goed met elkaar en volgens Sainz is dit belangrijk voor het team op de weg terug naar voren.

Carlos-Sainz-portret
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Waar McLaren de voorgaande jaren een kwakkelend team was, lijkt het dit jaar haar vorm teruggevonden te hebben. Daarbij heeft het in de vorm van Carlos Sainz en Lando Norris twee nieuwe coureurs in de gelederen.

Het tweetal lijkt zowel op de baan alsook buiten de cockpit goed met elkaar overweg te kunnen. Daarbij zijn de prestaties van beide heren dit seizoen goed en consistent. Reden genoeg voor McLaren om onlangs beide coureurs voor volgend jaar te bevestigen. Sainz laat ten overstaan van onder andere RacingNews365 weten dat hun samenwerking belangrijk is voor het team.

"Met Lando is het anders dan met vorige teamgenoten, omdat ik ervaren ben en hij een debuterend coureur is. Vorige teamgenoten waren ofwel net zo ervaren als ik, of in het geval van Nico Hulkenberg meer ervaren. Het feit dat Lando en ik dezelfde humor hebben, maakt de samenwerking daarbij ook vrij gemoedelijk."

"Voor waar het team nu staat denk ik zeker dat het helpt dat wij als teamgenoten goed met elkaar overweg kunnen. We pushen ook in dezelfde richting en weten dat we momenteel niet egoïstisch moeten zijn, willen we het team op lange termijn naar voren te helpen. Op die manier is het realistischer om in de toekomst hoger te eindigen met het team", besluit de Spanjaard.

Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team