© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Sainz: 'Of Renault of Red Bull in 2019'

17 jul. 2018 11:15 Wanda Bisschop 0 reacties
Carlos Sainz verkaste eind vorig jaar van Toro Rosso naar het fabrieksteam van Renault F1 maar is nog steeds in dienst van Red Bull Racing. Ook hij wacht in spanning af of Daniel Ricciardo bij Red Bull blijft of niet.

Sainz wil zichzelf bewijzen met goede resultaten

"Tja, ik heb zelf niet veel invloed over 2019. Ik zweef eigenlijk tussen twee stoeltjes in," aldus Sainz tegenover Motorsport-Total.

Sainz heeft er tot nu toe nooit een geheim van gemaakt dat zijn doel nog steeds is om een stoeltje bij Red Bull te krijgen. Doordat Verstappen vorig jaar al heeft bijgetekend, blijft eventueel alleen het stoeltje van Ricciardo over maar ook de Australiër lijkt te gaan bijtekenen. In dat geval is de kans groot dat de Spanjaard bij Renault blijft waar hij zich ook in kan vinden.

"Zowel Red Bull als Renault ben ik enorm dankbaar. Op dit moment ben ik heel gelukkig en wil ik gewoon doorgaan met presteren. Ik heb daarnaast ook het volste vertrouwen in het ambitieuze project van Renault."

Sainz slaagde er dit jaar al zeven keer in om in de punten te finishen. Hij staat momenteel tiende in het WK terwijl teamgenoot Hülkenberg zevende staat.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen