Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sainz verontwaardigd over 'favorietenrol' Ferrari: "Waarom denken jullie dat?"

Ferrari zit er al drie dragen goed bij in Barcelona, zowel qua rondetijden als het gereden aantal rondjes. Desondanks reageert Carlos Sainz licht gepikeerd als Ferrari in zekere zin een favorietenrol word toebedeeld.

"Waarom denken jullie toch dat Ferrari in bloedvorm verkeert?", pareert Carlos Sainz als hem ten overstaan van onder andere RacingNews365 wordt voorgelegd dat het wel heel goed gaat met Ferrari. "Het is nog erg vroeg dag, dus ik krijg maar niet bedacht waarom jullie (de pers, red.) nu al conclusies aan het trekken zijn een een rangorde willen opstellen. Wij hebben zelf namelijk nog geen flauw idee", aldus Sainz. En wat voor Sainz geldt, geldt volgens de Spanjaard voor velen.

Sainz deelt sentiment van Verstappen

"Ik denk dat niemand enig idee heeft met hoeveel brandstof iedereen en met welke motorstanden iedereen rijdt. We kunnen dan ook niet bevestigen of ontkennen of we tevreden of teleurgesteld zijn, want we weten totaal niet waar we staan." "Nee jongens, ik denk dat het in Bahrein misschien wat makkelijker zal worden om uit te vogelen waar iedereen werkelijk staat ten opzichte van elkaar, zo herhaalt Sainz in zekere zin de woorden van Max Verstappen eerder op de dag."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi