Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Carlos Sainz

Sainz verontwaardigd over 'favorietenrol' Ferrari: "Waarom denken jullie dat?"

Ferrari zit er al drie dragen goed bij in Barcelona, zowel qua rondetijden als het gereden aantal rondjes. Desondanks reageert Carlos Sainz licht gepikeerd als Ferrari in zekere zin een favorietenrol word toebedeeld.

Sainz Barcelona
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

"Waarom denken jullie toch dat Ferrari in bloedvorm verkeert?", pareert Carlos Sainz als hem ten overstaan van onder andere RacingNews365 wordt voorgelegd dat het wel heel goed gaat met Ferrari.

"Het is nog erg vroeg dag, dus ik krijg maar niet bedacht waarom jullie (de pers, red.) nu al conclusies aan het trekken zijn een een rangorde willen opstellen. Wij hebben zelf namelijk nog geen flauw idee", aldus Sainz. En wat voor Sainz geldt, geldt volgens de Spanjaard voor velen.

Sainz deelt sentiment van Verstappen

"Ik denk dat niemand enig idee heeft met hoeveel brandstof iedereen en met welke motorstanden iedereen rijdt. We kunnen dan ook niet bevestigen of ontkennen of we tevreden of teleurgesteld zijn, want we weten totaal niet waar we staan."

"Nee jongens, ik denk dat het in Bahrein misschien wat makkelijker zal worden om uit te vogelen waar iedereen werkelijk staat ten opzichte van elkaar, zo herhaalt Sainz in zekere zin de woorden van Max Verstappen eerder op de dag."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Formule 1 wintertest Barcelona 2022 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2022