Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Sainz verontwaardigd over 'favorietenrol' Ferrari: "Waarom denken jullie dat?"

Ferrari zit er al drie dragen goed bij in Barcelona, zowel qua rondetijden als het gereden aantal rondjes. Desondanks reageert Carlos Sainz licht gepikeerd als Ferrari in zekere zin een favorietenrol word toebedeeld.

Sainz Barcelona
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

"Waarom denken jullie toch dat Ferrari in bloedvorm verkeert?", pareert Carlos Sainz als hem ten overstaan van onder andere RacingNews365 wordt voorgelegd dat het wel heel goed gaat met Ferrari.

"Het is nog erg vroeg dag, dus ik krijg maar niet bedacht waarom jullie (de pers, red.) nu al conclusies aan het trekken zijn een een rangorde willen opstellen. Wij hebben zelf namelijk nog geen flauw idee", aldus Sainz. En wat voor Sainz geldt, geldt volgens de Spanjaard voor velen.

Sainz deelt sentiment van Verstappen

"Ik denk dat niemand enig idee heeft met hoeveel brandstof iedereen en met welke motorstanden iedereen rijdt. We kunnen dan ook niet bevestigen of ontkennen of we tevreden of teleurgesteld zijn, want we weten totaal niet waar we staan."

"Nee jongens, ik denk dat het in Bahrein misschien wat makkelijker zal worden om uit te vogelen waar iedereen werkelijk staat ten opzichte van elkaar, zo herhaalt Sainz in zekere zin de woorden van Max Verstappen eerder op de dag."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 wintertest Barcelona 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"