Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Samen met een vriend(in) naar de GP van België

Met snelheden van dik 300 kilometer per uur vliegen de coureurs over het asfalt. De vonken vliegen daarbij van de bolides af en sensationele gevechten zorgen voor spanning in jouw woonkamer. Dit seizoen kan jij nog meer genieten van de Grands Prix met een Samsung QLED TV.

De Grand Prix van Spanje vormt de eerste race op Europese bodem. Alle teams zijn naar Barcelona afgereisd met hun eerste grote upgrades van dit seizoen. Krijgen we hierdoor een verschuiving in de pikorde? Het circuit van Barcelona kent geen geheimen voor de coureurs die jaarlijks honderden testronden afleggen. Net als de teams kan jij ook jouw Grand Prix-ervaring een upgrade geven. Beleef de actie dit seizoen nog intenser met een Samsung QLED TV . Laat je meeslepen door de kleuren en geniet van de ongekend snelle en haarscherpe beelden die de Grands Prix nog mooier weergeven in jouw woonkamer. Een ongekende beeldkwaliteit, hyperrealistisch zelfs, biedt Samsung jou de ultieme race-ervaring. Maar zelfs als er niets op de TV is, is jouw Samsung QLED TV een prachtig toestel om naar te kijken door zijn stijlvolle ontwerp en functionaliteiten. De TV beschikt over een Ambient Mode waardoor hij helemaal opgaat in jouw interieur. Met een druk op de knop pas jij jouw TV aan, aan jouw woonkamer en wensen. Toon prachtige foto’s geschoten door professionele fotografen of kies voor het Wall Theme waardoor jouw TV de kleur van jouw muur aanneemt en volledig opgaat in je interieur.

Tijdelijk krijg je bij geselecteerde actiemodellen van de Samsung QLED TV’s nu twee dagtickets voor de Grand Prix van België cadeau! De ideale kans voor jou om één Grand Prix jouw nieuwe QLED TV te missen en de actie van nog dichterbij mee te maken. Race nu naar de actiesite!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"