Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Samenvatting eerste training GP Japan: Verstappen kent perfecte start

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Japan verliep soepel voor Max Verstappen. De Nederlander zette de snelste tijd neer en troefde zijn teamgenoot Sergio Perez af. Voor Logan Sargeant werd het juist een dramatische sessie door een harde crash. Je ziet het allemaal in de samenvatting!

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het Grand Prix-weekend in Japan is onderweg! Om 04:30 uur Nederlandse tijd stond de eerste vrije training op het programma en het zou een interessante sessie worden. Ayumu Iwasa mocht namens RB bijvoorbeeld zijn Formule 1-debuut maken en noteerde de zestiende tijd. Max Verstappen was uiteindelijk de snelste coureur op de zachte band, voor Sergio Perez en Carlos Sainz.

Overigens werd de training ook nog even onderbroken door een crash van Logan Sargeant. De Amerikaan vloog er hard af en gaf Williams zo de onmogelijke taak om alle scherven bij elkaar te rapen voor de tweede vrije training. Bekijk alle hoogtepunten in de samenvatting hieronder!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull slijpt messen na Mercedes-jacht op Verstappen