Samsung en Vodafone presenteren Galaxy S9 en S9+ in Red Bull Ring edition

17 apr. 2018 19:03 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull-fans opgelet: Samsung en Vodafone hebben in samenwerking met de Red Bull Ring een bijzondere editie van de Galaxy S9 en S9+ uitgebracht. Deze limited edition is vanaf vandaag te bestellen.

De special Red Bull Ring edition nu met Racingnews365 app!

De Galaxy S9 verandert door middel van een smart cover in jouw unieke Fomule 1-telefoon. De ervaring van de gebruikers verandert door middel van deze limited edition. Iedere week ontvangen de gebruikers een nieuwe racewallpaper van de Red Bull Ring. Voor de snelle racefans is er nog een leuke actie: Bestel nu jouw galaxy S9 of S9+ en ontvang twee tickets voor het Grand Prix-weekend in Oostenrijk op de Red Bull Ring. Let wel: op=op!

Vanzelfsprekend is deze prachtige telefoon niets zonder de juiste content. Op alle Red Bull Ring toestellen zal dan ook standaard de Racingnews365 site als app terug te vinden zijn. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste Formule 1 nieuws.

Tekst gaat verder onder de foto.

Gebruikers van het toestel verzekeren zich van een kijkje achter de schermen. Zo ontvang je uitgebreide grand prix-informatie. Daarnaast is de look & feel van je smartphone iedere keer anders met de roulerende wallpapers van Red Bull Ring. En zie je een afbeelding die je vaker wilt zien, dan selecteer je die als wallpaper.

Je kan jouw Samsung Galaxy S9 en S9+ bestellen via de actiesite. 

Hou ook de site van Racingnews365 in de gaten, want wij geven twee van deze speciale toestellen weg!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen