Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Stake F1 Team

Sauber baart opzien met mysterieus statement over naamsverandering

Sauber, dat nu nog Alfa Romeo heet, heeft een zeer geheimzinnig statement naar buiten gebracht. Het team maakte vorige week de nieuwe naam bekend, maar lijkt nu iets anders te suggereren.

Bottas Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was al een tijdje bekend dat Alfa Romeo zou stoppen als naamgever van Sauber na 2023. Het Zwitserse team zou daarom weer als Sauber door het leven gaan en stond op de FIA-inschrijflijst met de naam Stake F1 Team Kick Sauber, refererend naar twee grote sponsoren. In een persbericht liet het team ook doorschemeren dat dat de naam zou worden, maar nu lijken ze daar, met een mysterieus statement, op terug te komen.

Het statement start als volgt. "Als je denkt het te weten, denk opnieuw. Het lijkt erop dat onze recent gedeelde teamnaam veel aandacht genereert. Alhoewel we nog niet klaar zijn om het uiteindelijke resultaat te delen, weten we donders goed wat er op het spel staat. Wees gerust, we hebben een missie om de spannendste identiteit ooit te ontketenen."

Het team hint op de datum 1 januari als onthullingsdatum. De afsluiting is net zo mysterieus. "Weg zijn de korte en zoete dagen. We bereiden een feestmaal."

Bekijk de mysterieuze tweet hieronder.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training