Sauber maakt zich nog geen zorgen over magere testresultaten

01 mrt. 2018 13:49 Jan van der Burgt 0 reacties
Bij Sauber maakt men zich nog geen zorgen over de C37. De auto bleek vooralsnog niet heel erg snel, maar volgens het team is de C37 nog volop in ontwikkeling. Zo introduceert het team volgende week al nieuwe updates.

Zwitsers introduceren volgende week eerste updates

Sauber hoopt met de nieuwe C37 op betere tijden. De laatste jaren bungelde het team steevast onderaan. Vooralsnog wijst niets erop dat het dit jaar anders zal gaan, maar Sauber zit nog niet bij de pakken neer.

De nieuwe auto is op veel punten al compleet anders dan diens voorganger en de ontwikkeling gaat door. Het team introduceert volgende week al enkele updates, zo weet Auto, motor und sport te melden.

Hoewel er na de eerste testdagen dus nog weinig reden is tot optimisme, geeft technisch directeur Jörg Zander aan dat er nog geen reden is voor paniek.

"Pas als we na de tweede testweek nog een seconde tekort komen, moeten we ons zorgen maken. We willen nu nog niet in een negatieve spiraal terechtkomen en bovendien hielp het weer nog niet echt mee een representatief beeld te vormen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen