© Sauber F1

Nieuwsoverzicht

Sauber met bijna geheel vernieuwde auto aan de start in Hongarije

21 jul. 2017 18:58 Ruud Dimmers 0 reacties
Het Formule 1 team van Sauber is dit seizoen het lelijke eendje van de Formule 1. Met een 2016 motor van Ferrari weet het haar jubileumjaar niet op te leuken. Ondanks dat er vijf punten zijn gescoord bungelt het team vaak kansloos achteraan.

Zeer grote aerodynamische upgrade voor Sauber

In Hongarije verschijnt de Zwitserse renstal met een zeer grote upgrade. Op aerodynamisch vlak is de C36 van Sauber nagenoeg compleet vernieuwd. De upgrade moet ervoor zorgen dat het team de aansluiting weer weet te vinden met de achterste teams in de subtop.

Pascal Wehrlein laat aan Formula1.com weten dat de upgrade een grote stap voorwaarts moet zijn.

"We hebben een grote upgrade voor de GP van Hongarije. Bijna de gehele auto is op aerodynamisch vlak vernieuwd. Het moet ons team een flinke boost geven."

"Als de data van de windtunnel klopt met de prestaties op het circuit, dan is het een stap in de juist richting. We willen de GP van Engeland snel vergeten en kijken uit naar de race op de Hungaroring."

Pascal Wehrlein scoorde dit seizoen vijf WK-punten voor Sauber. Een knappe prestatie aangezien Sauber het kleinste budget van alle Formule 1 teams heeft en als enige met een 2016 motor racet.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen