Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Schumacher adviseert Vettel: 'Als dat niet het geval is, verlaat dan Ferrari'

Sebastian Vettel en Ferrari lijken in de contractonderhandelingen niet op één lijn te liggen. De Duitser hoopte op een tweejarig contract, maar Ferrari biedt slechts een éénjarig contract aan voor veel minder salaris dan dat de viervoudig wereldkampioen nu ontvangt. Ralf Schumacher is alvast erg benieuwd naar de volgende stap van zijn landgenoot.

Tegenover Sky Sport Deutschland laat Ralf Schumacher weten dat Sebastian Vettel in de toekomst zomaar eens voor een ander team zou kunnen rijden. "Afgelopen jaar was natuurlijk niet het beste jaar van Vettel bij Ferrari. Dat komt mede ook doordat Ferrari niet de beste jaren doormaakt. Toch heeft de Scuderia al een nieuw aanbod gedaan aan Vettel en het is nu afwachten waar Vettel zijn ambities liggen."

"We gaan nu namelijk zien of Vettel voor een nieuwe wereldtitel wil rijden of dat hij weer vanaf nul gaat beginnen bij een ander team." Zo denkt de voormalig Williams-coureur dat McLaren zomaar eens de nieuwe werkgever kan worden van Vettel. "McLaren heeft zeker stappen vooruit gemaakt, maar het gat met de topteams is nog steeds groot. Het is ook nog maar afwachten hoe het team om zal gaan met de grote verandering die men staat te wachten", waarmee Schumacher doelt op de overstap van Renault naar Mercedes-motoren.

"Mocht Sebastian ervoor kiezen om toch bij Ferrari te blijven, dan zit hij daar in ieder geval goed. Toch zal hij zelf ook de steun van het team moeten voelen, wanneer een team namelijk niet volledig achter je staat dan moet je 100% zeker van team wisselen."

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco