Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Schumacher bezorgt Britse F1-fans ultiem kippenvelmoment

Alsof de aanblik van Mick Schumacher in een Mercedes Formule 1-bolide van vader Michael Schumacher nog niet genoeg is om de Formule 1-fans tijdens het Goodwood Festival of Speed kippenvel te bezorgen, gaat jr. nog een stap verder.

Mick Schumacher helmet Michael
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Mercedes-ontwikkelingscoureur Mick Schumacher had tijdens de seatfit van die bewuste Mercedes W02 gevraagd of Mercedes nog een originele helm van zijn vader had liggen en dat bleek het geval. Hij droeg vervolgens de helm niet enkel tijdens de seatfit, maar zal hem ook dragen tijdens de demoruns dit weekend als hij de heuvel van Goodwood op rijdt.

In tegenstelling tot de foto hieronder zal Schumacher tijdens de runs ook één van de raceoveralls van zijn vader dragen als ultiem eerbetoon aan zijn vader, van wie we niet weten hoe hij er aan toe is sinds zijn ernstige ski-ongeval in 2013.

De Mercedes W02 is de bolide uit 2011, Michael Schumachers tweede Mercedes na zijn terugkeer in 2010. Het zou geen wonderwapen blijken te zijn en Schumacher sr. stond er dan ook nimmer mee op het podium. De jaren waarin Schumacher voor Mercedes reed vormden de opmaat voor de latere successen vanaf 2014.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami