Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Schumacher-documentaire volledig te zien via Formule 1 TV

De documentaire 'The Making of a Legend', waarin de loopbaan van Michael Schumacher uitgebreid wordt belicht, is per direct te zien op F1 TV. Dat hebben officiële kanalen van de koningsklasse van de autosport onthuld.

In de documentaire komen mensen aan het woord die op enig moment in hun leven dicht op Schumacher stonden of veel met hem te maken hadden. Onder meer manager Sabine Kehm, voormalig teammaat Martin Brundle, oud-rivalen Fernando Alonso en David Coulthard en oud-collega Ross Brawn vertellen over de inmiddels 50-jarige Duitser.

Schumacher was tussen 1991 en 2006 actief in de Formule 1, om in 2010 voor drie seizoenen terug te keren. De Duitser is statistisch gezien de meest succesvolle Formule 1-coureur aller tijden: hij won zevenmaal het wereldkampioenschap en kwam liefst 91 keer als winnaar over de eindstreep na een Grand Prix. Sinds december 2013 is er in de media niets meer vernomen van Schumacher zelf. De Duitser ging vlak voor oudjaar 2013 hard onderuit tijdens een ski-vakantie en liep daardoor ernstige verwondingen op. Hoe de recordkampioen er tegenwoordig aan toe is, weet vrijwel niemand.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi