Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Schumacher doet opvallende uitspraak: "Marktwaarde Verstappen weer toegenomen"

Max Verstappen moest diep gaan om in Spanje naar de zege te rijden. Zijn Red Bull RB20 is momenteel niet meer de snelste auto, wat zorgelijk is voor de Nederlander.

XPB 1288281 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voormalig F1-coureur Ralf Schumacher neemt zijn petje af voor Max Verstappen, die ternauwernood Lando Norris achter zich wist te houden in Spanje. Een prestatie die volgens de Sky Sport-expert puur te danken is aan de Nederlander zelf.

"Max Verstappen zat niet in de snelste auto, dat was denk ik wel duidelijk", begint hij zijn verhaal. "Maar hij bewees dat hij de beste coureur is, door direct voorbij Russell te gaan en de race zo te controleren."

Sky Sport refereerde ook dit weekend weer meermaals naar een mogelijke overstap van Verstappen naar Mercedes. Teambaas Toto Wolff gaf na de race aan dat hij zijn opties zo lang mogelijk open wil houden: 

"Nee, er is nog geen coureur vastgelegd. We willen zo lang mogelijk wachten, want wie weet wat er nog gebeurt', vertelde hij in gesprek met onder meer RacingNews365.

Schumacher weet een ding zeker: "Zijn marktwaarde is zeker weer toegenoemen vandaag. Petje af." Volgens teambaas Christian Horner zijn de 'geruchten' over de toekomst van Verstappen puur bedoeld om wrijving te creëren binnen het team.

Praat mee!

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'