Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

Schumacher maakt zich op voor emotionele run in Mercedes vader Michael

Eens in de zoveel tijd krijgt Mick Schumacher de kans om in één van de auto's van zijn vader te stappen. Binnenkort is dat weer het geval en ook dan zullen daar zeker emoties bij komen kijken.

Schumacher 2011
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © xpb.cc

De lijst met Formule 1-auto's die Mick Schumacher mag besturen waar ooit vader Michael mee racete, wordt steeds langer. Hij kroop al eens achter het stuur van een Benetton, meerdere Ferrari's en diens eerste F1-auto, de Jordan 191 uit 1991. Een Mercedes, het team waarmee Schumacher sr. zijn carrière definitief afsloot, stond nog niet op het lijstje, maar daar komt binnenkort verandering in.

Tijdens het beroemde Goodwood Festival of Speed zal Mick Schumacher de heuvel beklimmen met de Mercedes W02 uit 2011. Mick kan niet wachten op die unieke kans: "Ook al gaat het maar om een korte run, spectaculair wordt het sowieso . Om deze generatie F1-auto's uit te proberen, is mega. De wetenschap dat mijn vader hiermee heeft gereden, maakt het nóg specialer. Daar zullen dan ook de nodige emoties bij komen kijken."

Het Goodwood Festival of Speed wordt gehouden van 13 t/m 16 juli en één ding is voor Mick Schumacher nu al duidelijk: "Ik weet zeker dat ik met een enorme grijns uit zal stappen."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na eerste pole Verstappen in Miami