Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Logan Sargeant

Schumacher onthult opvallende Mercedes-kandidaat voor F1-zitje Sargeant

Logan Sargeant is de enige Formule 1-coureur die nog niet zeker is van een langer verblijf in de koningsklasse van de autosport. Ralf Schumacher denkt te weten waarom en schuift een opvallende Mercedes-kandidaat naar voren.

Sargeant Las Vegas
Gerucht
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het rookieseizoen van Logan Sargeant ging niet altijd over rozen, maar desondanks lijkt het er toch op dat Williams hem een tweede kans geeft in 2024. Sargeant liet in de slotfase van het seizoen af en toe mooie dingen zien, met bijvoorbeeld de zevende plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van Las Vegas als hoogtepuntje. De bevestiging is echter nog uitgebleven en Ralf Schumacher wijst daar bij Sky Sport een opvallende reden voor aan.

"In Las Vegas vroeg ik me af waarom teambaas James Vowles Sargeant nog niet had bevestigd bij Williams", stelt Schumacher. "Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Frederik Vesti op het verlanglijstje staat. Ze houden hem in Abu Dhabi nauwlettend in de gaten en ze mogen ook zijn gegevens inzien om eventueel een beslissing te nemen voor volgend jaar", zo doelt hij op de Mercedes-junior die deze vrijdag een vrije training afwerkte in Abu Dhabi.

Vesti strijdt dit weekend nog om de F2-titel in Abu Dhabi, maar Williams-teambaas Vowles vertelt op zijn beurt dat de bevestiging nog eventjes uitblijft. "Er volgt geen beslissing in Abu Dhabi. Als je het hebt over de toekomst van het team en die van een jongeman, hoe zijn toekomst eruit ziet in de Formule 1, dan wil ik deze beslissing rustig nemen, na het raceweekend. Er is nog geen beslissing genomen."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami