Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Schumacher tipt Verstappen: "Zo lang hij dat doet, blijven ze winnen"

Zelfs een race met touchés en een tijdstraf wist hij naar zijn hand te zetten: Max Verstappen is momenteel onverslaanbaar. En dat kan nog weleens zo blijven, mist Verstappen Red Bulls succesformule in tact weet te houden, stelt Ralf Schumacher.

Verstappen-Las-Vegas-RacingNews365
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Met dank aan zijn 53ste Grand Prix-zege in Las Vegas staat Max Verstappen op de derde plek van meeste F1-overwinningen aller tijden. Hij deelt die derde plaats met Red Bull-voorganger Sebastian Vettel. Boven hem staan alleen Michael Schumacher (91 zeges) en Lewis Hamilton (103). Kan Verstappen ooit alleenheerser worden op die fenomenale lijst? Ralf Schumacher denkt van wel. Hij is ervan overtuigd dat Red Bull en Verstappen nog lang kunnen domineren, ondanks dat de concurrentie momenteel dichterbij komt.

"Red Bull staat een beetje onder druk. De andere teams komen dichterbij. Dat maakt het geheel spannend. We hebben nog maar één race te gaan: die van Abu Dhabi, daar kijk ik naar uit", schrijf Schumacher in zijn column voor Sky.

"Wat leeftijd en talent betreft, absoluut"

Hoewel Red Bull met tijden de hete adem van McLaren en/of Ferrari in haar nek voelt, is hij ervan overtuigd dat Verstappen en zijn werkgever volgend jaar 'gewoon' weer vooraan rijden. Dat blijft nog wel even zo, zo lang Red Bull aerodynamisch meesterbrein Adrian Newey aan boord weet te houden. Of Verstappen ooit Schumacher en Hamilton inhaalt op de lijst met meeste overwinningen aller tijden? "Wat leeftijd en talent betreft, absoluut", schrijft Schumacher "Maar dat hangt af van twee dingen. Vraag één is: hoe lang wil hij nog racen? De andere vraag luidt: heeft hij altijd zo'n goede auto? Volgend jaar nog wel denk ik. Max moet goed zorgen voor Adrian Newey. Zo lang hij dat doet, kunnen ze dit voortzetten", aldus de voormalig F1-coureur.

Ook interessant:

Verstappen kraakt én maakt de show in Las Vegas

Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk: kom er maar in! Wat vonden jullie van de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas?

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami