Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ralf Schumacher

Schumacher wint direct bij comeback na twaalf jaar

Dat Ralf Schumacher het racen nog niet verleerd is, toonde hij afgelopen weekend aan toen hij zijn comeback in de autosport vierde met twee overwinningen uit twee races. Mooi gegeven. Hij deelde de LMP3-auto uit de ADAC Prototype Cup met zoon David Schumacher.

Ralf Schumacher ADAC
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © ADAC

Het ADAC-circus deed afgelopen weekend Nürburgring aan en aldaar werd het publiek getrakteerd op de autosportcomeback van Ralf Schumacher. Hij nam samen met zijn zoon David Schumacher deel aan de Prototype Cup en dat ging bepaald niet verkeerd.

Beide races werden gewonnen, waarbij vader Ralf bij race één de start voor zijn rekening nam en zoon David in race twee. In beide gevallen ging het om redelijk afgetekende overwinningen. Hoogtepunten van die races bekijk je in de video hieronder.

Of er meer deelnamen voor Schumacher sr. gaan volgen is nog onduidelijk, al gaf Ralf Schumacher op voorhand aan dat de focus toch vooral op dit ene weekend zou liggen.

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan