© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Sebastian Vettel: 'Daniel Ricciardo was onverslaanbaar'

27 mei 2018 17:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel kreeg al vroeg in de GP van Monaco te horen dat Daniel Ricciardo een probleem met zijn auto had. Toch lukte het de Duitser niet om de race naar zich toe te trekken.

Sebastian Vettel neemt genoegen met P2

Sebastian Vettel zat ronden lang op de staart van Ricciardo maar na de virtuele safety car liep het onderlinge verschil rap op naar zo'n zes seconden en gaf de Duitser zich gewonnen.

"Ik denk dat we wel de racepace hadden maar het was gewoon een lastige race. Daniel had daarnaast ook overal een antwoord op."

"In de eerste stint kon ik hem vrij gemakkelijk volgen maar vervolgens begon hij te pushen toen Lewis zijn pitstop maakte. Hij was gewoon sterker en ik kon hem niet meer volgen. Daarnaast sleten mijn banden ook behoorlijk snel."

Ondanks dat Ricciardo de hele race met een auto reed die niet optimaal was, kwam het niet tot een gevecht om de leiding.

"Ik wist dat Daniel een probleem had maar hij slaagde erin om zijn ritme weer op te pakken. Na de herstart had ik geen vertrouwen meer in mijn banden waardoor ik veel tijd verloor. Het was mooier geweest als ik Daniel tot het einde onder druk had kunnen zetten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen