Sebastian Vettel: ‘Hamilton was gewoon te snel’

23 okt. 2017 11:00 Rik Alkema 0 reacties
Hoewel Sebastian Vettel met een wereldstart de leiding pakte tijdens de Grand Prix van Amerika is hij er niet in geslaagd om dichterbij aan Lewis Hamilton te komen in het kampioenschap. Vettel zorgde er met zijn tweede plek wel voor het feestje voor Hamilton met minimaal één week wordt uitgesteld, maar dat maakte hem niet zoveel uit na afloop.

Sebastian Vettel komt tekort in Amerika

Vettel was dan ook goudeerlijk na afloop van de Grand Prix van Amerika. “Lewis was gewoon te snel vandaag”, waren de woorden van een vrijwel verslagen Vettel.

“De start was natuurlijk fantastisch, maar we moesten al snel de leiding weer afstaan aan Lewis. Hij was vandaag gewoon te snel voor ons, dus hij heeft het goed gedaan.”

“Daarna zat ik een beetje in niemandsland, tot de pitstops. Toen zat het even dicht bij elkaar en kwam ik vast te zitten”, vervolgt hij.

“We besloten uiteindelijk om nog een keer te stoppen, om in ieder geval wat te proberen. Dat lukte helaas niet, maar ik kon nog wel knokken op het einde. Dat maakte de race wat leuker, maar uiteindelijk is dit niet het resultaat dat we voor ogen hadden”, besluit Vettel een illusie armer en een ervaring rijker.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen