Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sebastian Vettel: ‘Hamilton was gewoon te snel’

Hoewel Sebastian Vettel met een wereldstart de leiding pakte tijdens de Grand Prix van Amerika is hij er niet in geslaagd om dichterbij aan Lewis Hamilton te komen in het kampioenschap. Vettel zorgde er met zijn tweede plek wel voor het feestje voor Hamilton met minimaal één week wordt uitgesteld, maar dat maakte hem niet zoveel uit na afloop.

Vettel was dan ook goudeerlijk na afloop van de Grand Prix van Amerika. “Lewis was gewoon te snel vandaag” , waren de woorden van een vrijwel verslagen Vettel. “De start was natuurlijk fantastisch, maar we moesten al snel de leiding weer afstaan aan Lewis. Hij was vandaag gewoon te snel voor ons, dus hij heeft het goed gedaan.”

“Daarna zat ik een beetje in niemandsland, tot de pitstops. Toen zat het even dicht bij elkaar en kwam ik vast te zitten” , vervolgt hij. “We besloten uiteindelijk om nog een keer te stoppen, om in ieder geval wat te proberen. Dat lukte helaas niet, maar ik kon nog wel knokken op het einde. Dat maakte de race wat leuker, maar uiteindelijk is dit niet het resultaat dat we voor ogen hadden” , besluit Vettel een illusie armer en een ervaring rijker.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'