Sebastian Vettel: 'Ik ga niemand de schuld geven'

17 sep. 2017 14:48 Rik Alkema 0 reacties
Het had de wedstrijd van Sebastian Vettel moeten worden. De Duitser kon goede zaken doen tijdens de GP van Singapore, aangezien hij een goede kans had op de overwinning en zijn concurrent Lewis Hamilton slechts als vijfde van start ging. Na één ronde was het echter omgedraaid. Hamilton reed vooraan en Vettel stond naast de baan.

Sebastian Vettel teleurgesteld na snelle uitvalbeurt

Het ging voor Vettel mis bij de start. Hij was betrokken bij een touché tussen Kimi Raikkonen en Max Verstappen, waardoor ook zijn bolide schade opliep. Aanvankelijk leek het mee te vallen, maar na het uitkomen van de tweede bocht verloor hij de controle over zijn bolide. 

Een harde klap tegen de muur volgde, waardoor ook Vettel zijn wedstrijd al vroeg zag eindigen. Een teleurgestelde Vettel deed nog tijdens de wedstrijd zijn verhaal.

"Ik kwam beter weg, maar daarna ging het gelijk op. Ik zag Max in m'n spiegel en daarna was er contact. Ik ga daarvan niemand de schuld geven", analyseert Vettel de start.

"Het maakt nu niet zoveel meer uit, we liggen er alle drie uit. Ik hoop dat er nog wat gebeurt vooraan, maar ik ga er niet vanuit", besluit hij zijn korte reactie.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen