Sebastian Vettel op zijn hoede voor Mercedes en Red Bull

29 sep. 2017 20:30 Rik Alkema 0 reacties
Hij was met afstand de snelste man tijdens de tweede vrije training, maar toch wil Sebastian Vettel niet te vroeg juichen. De Duitser denkt dat Mercedes, dat het erg lastig had op vrijdag, nog een grote sprong gaan maken dit weekend. Met het oog op het weer sluit hij ook Red Bull nog niet uit.

Vettel vlakt Red Bull en Mercedes niet uit

Tijdens de verregende eerste vrije training was Red Bull oppermachtig, maar op een droge baan was Ferrari veruit de snelste. Mercedes kampte met 'structurele problemen' en dus lijkt het een koud kunstje voor Vettel dit weekend.

Toch denkt de Duitser daar heel anders over. "Mercedes leek ergens mee te worstelen, maar die zullen een grote sprong gaan maken op zaterdag. De problemen hebben ze dan zeker opgelost", is Vettel stellig.

Ook met Red Bull houdt Vettel rekening, zeker gezien de weersvoorspelling dit weekend. "Red Bull was erg sterk onder wisselende omstandigheden, dus die vlak ik ook niet uit."

Vettel hoopt dat Ferrari net als in Singapore sneller is dan Mercedes, zodat hij kan werken aan de achterstand in het kampioenschap.

"Het is voor ons te hopen dat we de snelheid kunnen doortrekken dit weekend en dat Mercedes achter blijft."

"Maar je moet realistisch blijven, het is tenslotte pas vrijdag en de rest kan op een afwijkend testprogramma zitten", blijft Vettel nuchter.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen