Sebastian Vettel vol vertrouwen: 'We zijn hier heel snel'

06 okt. 2017 19:10 Rik Alkema 0 reacties
De afgelopen twee wedstrijden kon Sebastian Vettel niet om de winst strijden, maar als de Duitser niet was gecrasht in Singapore en wat meer geluk had gehad in Maleisië dan was dat waarschijnlijk heel anders geweest. Ferrari lijkt de afgelopen weken het snelst, maar het kan de goede vorm nog niet omzetten in overwinningen.

Sebastian Vettel overtuigd van kwaliteiten Ferrari

Dat is echter wel nodig als Vettel nog wat wil betekenen in het kampioenschap. De Duitser heeft inmiddels 34 punten achterstand op Lewis Hamilton en zag die achterstand de afgelopen races alleen maar groeien.

Dat terwijl de Ferrari een sterke indruk maakt. Vettel is dan ook overtuigd dat hij kan gaan winnen dit weekend. Hij was in ieder geval tevreden over de eerste sessie van het weekend.

"We hebben vanochtend een aantal dingen geprobeerd en dat ging allemaal prima. Het was een prima ochtendsessie", analyseert Vettel de eerste vrije training, waarin hij de snelste tijd noteerde.

De tweede vrije training viel echter in het water. Daardoor kwam Vettel nauwelijks in actie en dus valt daar nog niet veel zinnigs over te zeggen.

"We konden niet echt naar buiten, want het kan morgen tijdens de kwalificatie ook regenen. Je wilt nu niet je regenbanden oproken"gaf Vettel tekst en uitleg.

Over het weekend is Vettel in ieder geval zeer positief, ondanks het missen van de tweede vrije training. 

"Onze resultaten zijn misschien niet al te best, maar de wagen is heel sterk. Ik hoop dat we dit weekend er uit kunnen halen wat er in zit", blikt Vettel vooruit.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen