Sebastian Vettel: 'Wij missen Michael Schumacher bij Ferrari'

04 dec. 2017 12:45 Wanda Bisschop 0 reacties
In 2015 stapte Sebastian Vettel over van Red Bull Racing naar Ferrari. Vettel wilde hiermee in de voetsporen treden van zijn illustere voorganger, Michael Schumacher, maar is er tot op heden nog niet in geslaagd om kampioen te worden met Ferrari.

Sebastian Vettel had graag Schumacher als adviseur bij Ferrari gehad

Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel wil maar één ding en dat is wereldkampioen worden met Ferrari. Ondanks een sterk seizoen, zijn beste tot nu toe voor de Italiaanse renstal, bleef ook dit jaar de titel buiten zijn bereik.

Vettel laat in gesprek met Blick weten dat hij trots is op hetgeen Ferrari dit seizoen heeft gepresteerd.

"Natuurlijk hebben we punten laten liggen, maar ik denk dat we als team het ontzettend goed hebben gedaan. Daar kunnen we echt trots op zijn. We hebben een ongelofelijke stap gemaakt, vooral als je bedenkt waar we aan het begin van dit seizoen stonden."

Vettel niks liever dan in de voetsporen treden van zijn landgenoot Schumacher. De zevenvoudig wereldkampioen was in de periode van 2000 tot en met 2004 oppermachtig met Ferrari en werd maar liefst vijf jaar op rij wereldkampioen.

Volgens Vettel wordt de grote Schumi dan ook behoorlijk gemist bij Ferrari.

"Natuurlijk wordt Michael gemist in de Formule 1 maar vooral ook bij Ferrari natuurlijk. We hadden hem heel graag als adviseur bij het team gehad en met hem de jacht op de wereldtitel ingezet. Als iemand weet hoe je een team weer aan de top brengt, is het Michael wel."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen