Sebastian Vettel wil in 2018 slimmer racen

07 dec. 2017 11:35 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel begon het afgelopen Formule 1 seizoen ijzersterk. Tot aan de zomerstop leek hij vrijwel onbedreigd op weg naar zijn vijfde wereldtitel. Uiteindelijk moest hij toch zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton.

Sebastian Vettel onder de indruk van Hamilton

Voor het eerst sinds jaren vochten twee coureurs uit verschillende teams om de wereldtitel. Vooral Hamilton liet duidelijk blijken dat hij genoot van deze nieuwe uitdaging nu de concurrentie eens niet uit zijn eigen team kwam.

Hamilton en Vettel hebben inmiddels beiden vier wereldtitels. In theorie kan volgend seizoen één van de twee zijn vijfde wereldtitel pakken en op jacht gaan naar het record van Michael Schumacher van zeven titels.

Zo ver is het nog niet maar Sebastian Vettel heeft inmiddels tegenover Motorsport Total.com al laten weten dat hij in 2018 zijn gevecht met Hamilton anders gaat benaderen.

"Als je tegen de beste racet, dan wordt het niveau ook een stuk hoger. Sommige dingen die ik heb gedaan, waren op zich wel goed maar toch denk ik er nu anders over. Misschien ben ik ook gewoon wat wijzer geworden. Ik hoop in ieder geval dat ik daar volgend jaar profijt van heb."

Ondanks dat de emoties bij vooral Vettel soms hoog opliepen, heeft de Duitser wel degelijk genoten van zijn duels met Hamilton en is hij vol over zijn tegenstander.

"Er is absoluut geen twijfel over waartoe Hamilton in staat is en over zijn snelheid. Hij is echt ongelofelijk snel maar hij maakt vooral weinig fouten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen