Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sergey Sirotkin heeft 15 miljoen over voor Formule 1 contract Williams

Nog altijd is niet bekend wie de tweede coureur bij het F1-team van Williams wordt. Robert Kubica leek al een contract te hebben, maar het blijft angstvallig stil. Sergey Sirotkin is een van de andere kandidaten en met zijn sponsor miljoenen is hij zeer interessant.

Wie krijgt het stoeltje bij Williams? Ze zouden er een talentenjacht van kunnen maken, want het begint steeds meer te lijken op een soap. Wordt het Kubica, of toch één van de andere kandidaten. La Journal de Montreal meldt dat het een strijd is tussen Kubica en Sirtokin, maar volgens Sky Sports is ook Kvyat nog in beeld. Sergey Sirtokin weet zich gesteund door diverse sponsoren die goed zijn voor een bedrag van 15 miljoen dollar. Robert Kubica brengt ook diverse sponsoren aan, maar komt niet verder dan een miljoen of 6-7.

Bij Williams twijfelt men nog over de komst van Robert Kubica. Belangrijkste reden hiervoor zijn twijfels over zijn werkelijke snelheid. Zijn tweedaagse test in Abu Dhabi heeft die twijfels niet weg kunnen nemen. Sergey Sirotkin kwam daar ook een halve dag in actie en reed prima rondetijden. Wat ons betreft is er een oud gezegde: 'Bij twijfel niet doen' .

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'