Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meerā€¦
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Singapore neemt tijdelijk een hap uit het Formule 1-circuit

Het bijzonder Marina Bay Circuit wordt volgend jaar iets anders, vanwege een tijdelijke verbouwing. Mogelijk levert dit meer spektakel op.

Het stratencircuit in Singapore zal in 2023 er net iets anders uitzien. De bijzondere sectie aan het einde van de ronde, waarbij de coureurs onder een tribune doorrijden, wordt in ieder geval volgend jaar weggehaald, omdat er wordt verbouwd. Mogelijk duren de verbouwingen ook de jaren daarna nog voort.

Bochten zestien tot en met negentien zullen daardoor wegvallen, zoals op de video onder aan dit artikel is te zien. Daardoor ontstaat een langer recht stuk en lijkt inhalen plots weer veel beter mogelijk te zijn. Of er op het nieuwe rechte stuk ook een DRS-zone komt, is nog niet duidelijk.

Tevens zal de race daardoor wat sneller verlopen en minder zwaar zijn voor de coureurs. Goede veranderingen of niet?

Ook interessant:

Deze straffen eist McLaren voor het 'vals spelende' Red Bull

McLaren wil graaf straffen zien voor Red Bull, dat volgens de FIA het budgetplafond in 2021 heeft overschreden. In de onderstaande video bespreekt Joris Mosterdijk de eis van McLaren-baas Zak Brown.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!