Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Sirotkin voelt nattigheid: "Wil mijn stoeltje niet verliezen"

Sergey Sirotkin lijkt definitief naast het tweede stoeltje bij Williams te grijpen. De Rus maakte in 2018 zijn Formule 1-debuut, maar de algehele verwachting is dat Robert Kubica er met zijn stoeltje vandoor gaat.

De aankondiging van Robert Kubica bij Williams lijkt een kwestie van uren of dagen. De Pool zou daarmee een sensationele F1-comeback maken, na jaren van afwezigheid door een armblessure als gevolg van een zware rallycrash.

Sergey Sirotkin wil snel duidelijkheid van Williams en maakt zich zorgen over zijn toekomst. "Ik wil duidelijkheid. Het is voor mij niet prettig om het laatste nieuws te lezen", laat hij optekenen in Sport-Express. "Ik ben niet bereid om de rol van reservecoureur aan te nemen. Dit seizoen heb ik veel geïnvesteerd, meer dan ik de mensen kon laten zien."

"Het laatste dat ik wil is dat een andere coureur de vruchten plukt van mijn harde werk. We hebben dit seizoen geïnvesteerd in de toekomst en de resultaten daarvan zullen in 2019 komen. Als ik mijn stoeltje verlies, waarvoor ik zo hard heb geknokt, dan zou dat een grote teleurstelling zijn."

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"