© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Sirotkin voelt nattigheid: "Wil mijn stoeltje niet verliezen"

20 nov. 2018 08:46 Ruud Dimmers 2 reacties
Sergey Sirotkin lijkt definitief naast het tweede stoeltje bij Williams te grijpen. De Rus maakte in 2018 zijn Formule 1-debuut, maar de algehele verwachting is dat Robert Kubica er met zijn stoeltje vandoor gaat.

De aankondiging van Robert Kubica bij Williams lijkt een kwestie van uren of dagen. De Pool zou daarmee een sensationele F1-comeback maken, na jaren van afwezigheid door een armblessure als gevolg van een zware rallycrash.

Sergey Sirotkin wil snel duidelijkheid van Williams en maakt zich zorgen over zijn toekomst. "Ik wil duidelijkheid. Het is voor mij niet prettig om het laatste nieuws te lezen", laat hij optekenen in Sport-Express. "Ik ben niet bereid om de rol van reservecoureur aan te nemen. Dit seizoen heb ik veel geïnvesteerd, meer dan ik de mensen kon laten zien."

"Het laatste dat ik wil is dat een andere coureur de vruchten plukt van mijn harde werk. We hebben dit seizoen geïnvesteerd in de toekomst en de resultaten daarvan zullen in 2019 komen. Als ik mijn stoeltje verlies, waarvoor ik zo hard heb geknokt, dan zou dat een grote teleurstelling zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen