© Williams

Nieuwsoverzicht

Sirotkin: 'Williams zag eruit als een stelletje idioten'

09 apr. 2018 12:16 Jan van der Burgt 0 reacties
Williams-coureur Sergey Sirotkin geeft toe dat hij en zijn team eruitzagen als idioten in Bahrein. Het team is geen schim meer van wat het vorig jaar was.

Sirotkin ziet ruimte voor verbetering

Sergey Sirotkin werd in Bahrein uiteindelijk als vijftiende geklasseerd, één plekje achter teamgenoot Lance Stroll. Williams is hard op weg het lelijke eendje van de Formule 1 te worden. Sergey Sirotkin doet weinig moeite om die stelling te ontkrachten.

"Ik kan me goed voorstellen dat we er momenteel als idioten uitzien. Het klinkt misschien raar, maar ik zag zeker ook enkele positieve punten. Dat zit hem enerzijds in de stappen die ik nog kan maken in mijn eigen ontwikkeling en anderzijds in de stappen die we met de auto nog kunnen maken."

Het mag dan ronduit slecht gaan met Williams, het goede nieuws is dat ze binnen het team steeds beter weten waarom het zo slecht gaat:

"We zijn het er met zijn allen over eens dat de auto er goed doordacht uitziet. Het was voor ons dan ook een raadsel waarom de praktijk niet overeenkomt met wat we uit onze simulaties halen, maar langzaam maar zeker beginnen we de auto en de tekortkomingen ervan beter te begrijpen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen