Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

Sky Sports zet bekende Britse F1-analist na tien jaar op straat

In aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen hebben twee Britse voormalige F1-coureurs te horen gekregen dat ze niet meer terug mogen keren als analist bij Sky Sports.

Herbert di Resta
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het Sky Sports F1-team, dat de Britse, maar ook de wereldwijde F1-uitzendingen verzorgt, zal in 2023 twee grote namen verloren zijn. Het sterrenensemble, bestaande uit onder meer F1-kampioenen Jenson Button en Damon Hill, maar ook de geliefde Martin Brundle, zal verder gaan zonder Johnny Herbert en Paul di Resta.

Herbert was al sinds 2012, het eerste seizoen dat Sky F1 uit ging zenden, aanwezig in het panel van experts. Di Resta was sinds 2016 aanwezig in de paddock als F1-analist. In de jaren daarvoor racete hij nog in de koningsklasse.

"We gaan zijn humor missen"

Een Sky-woordvoerder vertelt aan de Britse pers dat het bedrijf Herbert gaat missen. "Vooral zijn humor en zijn grote persoonlijkheid. We bedanken hem voor zijn energie en enthousiasme de laatste 11 jaar. We wensen hem het beste voor de toekomst."

Op Instagram liet Herbert weten het team ook te gaan missen, zoals hieronder is te zien. Di Resta heeft nog niet van zich laten horen. De twee worden naar verluidt niet vervangen door andere F1-analisten.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Zet je wekker! Hoe laat begint de Grand Prix van Australië?