Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Slapen tussen de rode bolides: Ferrari Museum opent deuren voor speciale gelegenheid

De Grand Prix van Emilia-Romagna staat ongetwijfeld rood omcirkeld in de kalender van iedere Ferrari-fan, maar één gelukkige gaat een wel heel bijzonder weekend tegemoet. Het Ferrari Museum tovert één van hun welbekende zalen namelijk om tot slaapkamer voor de ultieme Ferrari-ervaring.

Leclerc China FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zoals Sebastian Vettel ooit zei: iedereen is een Ferrari-fan. Toch zullen vooral de grootste fans van de Scuderia enthousiast zijn geworden van deze advertentie op Airbnb, want een Grand Prix in Italië die volledig in het teken staat van de Italiaanse renstal wil geen enkele Ferrari-fan missen. Toch werd er maar één gelukkige uitgekozen die tijdens het weekend van de Grand Prix van Emilia-Romagna tussen de iconische rode bolides mag slapen. 

De ervaring zal ongetwijfeld bijzonder zijn, want voormalig Formule 1-coureur Marc Gene zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat het bezoek tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Er staan onder andere hot laps op het iconische Fiorano-circuit op het programma, met Gene achter het stuur. Hij zal daarvoor een Ferrari 296 GTB uit de garage toveren, dus dat belooft veel goeds. Verder zit ook een diner bij het door Enzo Ferrari opgerichte restaurant Cavallino inbegrepen in het bezoek.

Als kers op de taart mag een bezoek aan de Grand Prix van Emilia-Romagna natuurlijk niet ontbreken. Bij het team van Ferrari weten ze als geen ander hoe ze deze ervaring zo bijzonder mogelijk kunnen maken, dus de gasten kunnen naast de overnachting ook nog eens rekenen op een set VIP-kaarten om alle actie op de baan vanuit de garage van Ferrari te bekijken. De gelukkige winnaar gaat ongetwijfeld een fantastisch weekend tegemoet, al zal het prijskaartje dat aan deze ervaring hangt ook fors zijn geweest.

Ook interessant:

Met de Grand Prix van Emilia-Romagna (Imola) staat alweer race nummer zeven op het programma van dit Formule 1-seizoen. Kan Max Verstappen zich revancheren en opnieuw de overwinning naar zich toetrekken of weet de concurrentie opnieuw de strijd aan te gaan met Red Bull? Dit en nog veel en veel meer in deze gloednieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365, natuurlijk met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Wil je de podcast liever bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training