Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Sluwe Wolff jaagt grappend op handtekening Verstappen

Lewis Hamilton schreef de Grand Prix van Groot-Brittannië op zijn naam en liet zo ook zien dat Mercedes grote stappen heeft gezet. Teambaas Toto Wolff kan het na afloop niet laten om even Max Verstappen te benoemen.

Verstappen Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen gaf zelf al aan dat hij in 2025 bij Red Bull blijft, maar dat betekent niet dat Mercedes-teambaas Toto Wolff is gestopt met praten over de Nederlander. Ook na de gewonnen race op Silverstone kreeg de Oostenrijker weer vragen over het tweede zitje voor 2025. Wolff wijst al gniffelend naar de hospitality van Red Bull.

"Ik weet het niet, hij (Verstappen red.) heeft genoeg kansen gehad om naar onze auto te kijken", lacht Wolff tegenover onder meer RacingNews365. "Onze verbeterde snelheid verandert niets aan onze gedachten over het zitje. Ik heb altijd gezegd dat we een snelle auto nodig hebben en dat we dan interessanter worden voor veel coureurs. Ik denk dat we rustig moeten blijven, het seizoen moeten voortzetten, ons moeten blijven richten op de auto en dan moeten kijken of de opties nog hetzelfde zijn als nu. Het is niet zo dat we alles op zijn kop moeten zetten."

Wolff beaamt wel dat Mercedes goede stappen zet met de nieuwe updates. "Het komt bij elkaar en alles is ineens logisch. De resultaten van de ontwikkeling zijn net zoals vroeger: we vinden performance, zetten die op de auto en dat vertaalt zich in snellere rondetijden. Dat is de laatste twee jaar niet zo geweest. Er komen meer updates aan in Hongarije en België, maar we moeten ons ook niet laten meeslepen. In Oostenrijk profiteerden we van de touché tussen Verstappen en Lando Norris, maar nu hebben we eerlijk gewonnen. In bijna alle omstandigheden hadden we het tempo."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"