Speciaal helmdesign Rossi voor veertigste verjaardag

07 feb. 11:47 Ruud Dimmers 0 reacties
Valentino Rossi rijdt dezer dagen tijdens de testdagen op het circuit van Sepang rond met een opvallende helm. Ontwerper Aldo Drudi mocht een 'special edition' ontwerpen, ter ere van de veertigste verjaardag van 'The Doctor'.

"Valentino wordt binnenkort veertig jaar (16 februari, red.) en daarom mocht ik een speciaal design maken", aldus Aldo Drudi in de Gazzetta dello Sport.

Rossi staat bekend om zijn soms verrassende designs, zo reed hij ooit met een afbeelding van een ezel op zijn helm na een 'domme' valpartij in de race ervoor. Helmdesigner Drudi stond aan de basis van diverse opvallende designs van de Italiaan en verzorgde dit jaar ook de livery van de MotoGP-motoren van het Yamaha fabrieksteam.

"De helm die ik nu ontworpen heb kostte me veel tijd. Ik heb namelijk vier exemplaren met de hand geschilderd! Dat heeft me dagen gekost, maar het resultaat is uitstekend."

"Je ziet een festival van kleuren terug en dat is precies wat Valentino en ik voor ogen hadden om de veertigste verjaardag van 'The Doctor' goed te vieren", aldus een tevreden Drudi.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen