Spierballentaal Grosjean: "Renault is terecht bang voor ons"

Spierballentaal van Romain Grosjean. Volgens de Fransman doet Renault er goed aan Haas F1 te vrezen in de toekomst. De twee equipes vochten een verbeteren duel uit in 2018, dat uiteindelijk door Renault werd gewonnen.

Als het aan Romain Grosjean, sinds de oprichting van het team in 2016 aan het team verbonden, ligt, is dat in 2019 wel anders. Volgens de Fransman doet Renault er goed aan Haas F1 te vrezen, zoals het in zijn ogen in 2018 ook al deed. Het protest van Renault inzake de legaliteit van de vloer van Haas F1 tijdens de GP van Italië was in zijn ogen een sprong van een kat in het nauw.

"Het verdiende niet bepaald de sportiviteitsprijs", aldus Grosjean. "Maar het toont wel dat ze ons vrezen, en met recht. Ook in de toekomst zullen ze achterom moeten blijven kijken."

Grosjean ziet binnen de gelederen van Haas F1 overigens wel ruimte voor verbetering, met name in vergelijking met het team van Renault: "Wij maken niet alle onderdelen zelf, waardoor er in de levering van onderdelen weleens vertraging kan zitten. Een wijziging die Renault in drie dagen door kan voeren, voeren wij in drie weken door."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen