Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Sponsor Sirotkin wilde korting na beroerd jaar Williams

Sergey Sirotkin's persoonlijke sponsor SMP vroeg bij Williams om een korting voor het seizoen 2019 na het slecht verlopen 2018. Williams ging daar niet in mee en dus staat Sirotkin met lege handen.

Niet dat Mika Salo, voormalig Formule 1-coureur en SMP's sportief directeur daar erg rouwig om is: "We hebben Williams gevraagd om een sponsorkorting voor 2019 en de garantie dat Williams in 2019 in staat is zich van de laatste startrij te rijden. We bereikten echter geen overeenkomst, maar mede daardoor til ik er niet te zwaar aan dat Sergey volgend jaar geen F1 meer rijdt", aldus Salo in gesprek met het Finse MTV.

Nu er voor Siroktin geen plaats meer is in de Formule 1, keert hij volgens Salo naar alle waarschijnlijkheid met SMP terug in het World Endurance Championship: "In ons LMP-team hebben we iemand van het kaliber-Sirotkin nodig. Zijn technische kennis is ongeëvenaard en iedereen in het team mocht hem altijd graag."

Mika Salo ziet zijn pupil bij Williams vertrekken, maar wenst diens opvolger alle goeds toe: "Robert Kubica heeft wereldwijd ontzettend veel fans en hij heeft zich echt een bikkel getoond. We zullen zien hoe zijn mannetje staat in 2019."

Forbidden

Weddenschappen Williams

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"