Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sponsor spreekt vertrouwen uit in Ricciardo en geeft hem wel een nieuw contract

Of Daniel Ricciardo nou wel of geen F1-zitje heeft in 2023, hij kan nog steeds rekenen op een van zijn grootste persoonlijke sponsoren.

Het heeft er alle schijn van dat Daniel Ricciardo zijn F1-zitje bij McLaren zal kwijtraken aan Oscar Piastri en in 2023 in ieder geval niet voor het team uit Woking zal rijden. Zijn toekomst in F1 is dus zeer onzeker, maar persoonlijk sponsor Singtel Optus maalt daar niet om en heeft haar vertrouwen uitgesproken in de Australiër. Het Australische telecombedrijf heeft Ricciardo gedurende alle F1-perikelen een tweejarige contractverlenging aangeboden. "Optus gelooft dat geweldige dingen kunnen gebeuren in tijden van tegenslagen en door de moed en toewijding te hebben om 'yes' te zeggen!", zo laat het bedrijf weten. "We kunnen niet wachten totdat Daniel de F1-community weer kan laten zien waarom hij zo formidabel is!"

Ricciardo rept niet over zijn situatie

Ricciardo zelf reageerde ook op het nieuws over de verlengde samenwerking, maar ging daarbij niet in op zijn huidige situatie. "Ik kijk er naar uit om optimisme te verspreiden, positiviteit te vinden en samen verder te gaan", zo wordt hij geciteerd door The Sydney Morning Herald .

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"