Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Stel jouw vragen voor de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Wat een enerverende zondagmiddag hebben we met de Formule 1 Grand Prix van Singapore achter de rug, daar zal menigeen het toch over eens zijn! Genoeg om over na te praten, maar dat doen we in de podcast het liefst aan de hand van jouw vragen en stellingen!

Singapore 2022 start
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Na die knotsgekke Formule 1 GP van Singapore nemen we weer een spiksplinternieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast op. Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk praten makkelijk uren vol, maar voor een beetje sturing zijn we benieuwd naar jouw vragen en/of stellingen.

Dus is je iets onduidelijk, of wil je graag weten hoe mede-Formule 1-fans over bepaalde zaken denken, schroom dan niet om in een reactie onder dit artikel jouw vragen en stellingen te plaatsen. Uiteraard kan je dat ook doen op onze social media-kanalen.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

31 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"