Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Stelling: Met Leclerc als achtervolger had Ferrari Verstappen wel kunnen verslaan

Het lukte Carlos Sainz maar niet om Max Verstappen in te halen in de slotfase van de GP van Canada. Was het Charles Leclerc wél gelukt als hij op de plaats van Sainz reed?

Verstappen Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB Images

Na een late Safety Car tijdens de Grand Prix van Canada werd de race weer spannend aan de voorkant van het veld. Max Verstappen leidde met nog vijftien rondes te gaan, maar Carlos Sainz probeerde ronde na ronde de leiding over te nemen. Met DRS kwam hij erg dichtbij, maar van een inhaalactie kwam het niet.

Verstappen liet na afloop van de race nog eens weten dat Ferrari sneller was dan Red Bull, ondanks de overwinning van de Nederlander. Charles Leclerc kon ondertussen niet meestrijden voor de overwinning na een gridstraf, maar was het hem wél gelukt om Verstappen in te halen?

Laat hieronder in de poll jouw mening weten en vertel in de reacties waarom jij wel of juist niet van mening bent met de stelling: 'Met Leclerc als achtervolger had Ferrari Verstappen wel kunnen verslaan'. Wie weet wordt jouw reactie besproken in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365!

Heb je een andere prangende vraag voor Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk? Ook dat kun je laten weten in de reacties hieronder!

Poll

Met Leclerc als achtervolger had Ferrari Verstappen wel kunnen verslaan

keer gestemd

Ook interessant:

Hamilton die zich als herboren voelt, een teleurstellende zondag voor Alonso en een bijzonder probleem bij Max Verstappen: dit is alles wat jij moet weten na de Grand Prix van Canada!

Formule 1 GP Canada 2022 RN365 Nieuwsdossier

35 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Toto Wolff moet toegeven: "Verstappen is een klasse apart"