Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Stelling: Perez heeft de tweede plaats in het F1-kampioenschap weggegooid

Het seizoen is voorbij, nu het GP-weekend in Abu Dhabi is afgelopen. Dat Max Verstappen kampioen is, dat wisten we al even, maar de coureurs op P2 en P3 in het kampioenschap staan pas sinds zondag vast.

Het seizoen is voorbij, nu het GP-weekend in Abu Dhabi is afgelopen. Dat Max Verstappen kampioen is, dat wisten we al even, maar de plekken P2 en P3 in het kampioenschap staan pas sinds zondag vast. Het was Sergio Perez die het onderspit delfde in gevecht met Charles Leclerc. In de nieuwste RacingNews365 F1-podcast bespreken we de GP van Abu Dhabi en alle gebeurtenissen in de Formule 1. We leggen onze lezers en luisteraars graag de volgende stelling voor, die Tom Coronel en Ruud Dimmers tijdens de nieuwste podcastaflevering samen met host Joris Mosterdijk zullen bespreken.

Perez heeft de tweede plaats in het F1-kampioenschap weggegooid

RacingNews365 F1-stelling van de week

Laat je mening in de onderstaande poll achter en ga in de comments in discussie. Heb je nog andere vragen voor de nieuwste F1-podcast? Laat die dan ook achter en misschien bespreken Coronel, Dimmers en Mosterdijk deze dan wel.

Viaplay
x
Norris Neemt het op voor Verstappen: "Dan ben je dom"