Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Stelling: Red Bull heeft terecht gevraagd aan Perez om plaats te maken voor Verstappen

Sergio Perez kon zijn teleurstelling moeilijk verbergen tijdens en direct na afloop van de Spaanse GP. Had Red Bull hem echt benadeeld ten opzichte van Verstappen?

Verstappen Perez Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Max Verstappen maakte in de openingsfase van de Spaanse GP een fout, waardoor hij van de tweede naar de vierde positie terugviel. George Russell en teamgenoot Sergio Perez passeerden hem en Verstappen sloot aan bij het duo. De Nederlander wilde graag voorbij aan zijn teamgenoot en Red Bull vroeg Perez om plaats te maken.

Verstappen kwam niet voorbij aan Russell, mede door een haperende DRS. Door een afwijkende strategie kwam Verstappen wederom achter Perez op de baan, maar met nog zo'n twintig ronden te gaan had hij de Mexicaan in het vizier. Verstappen was onderweg op nieuwere banden en dichtte het gaat gemakkelijk, waarop de teamleiding Perez mededeelde dat hij Max geen strobreed in de weg mocht leggen.

De Mexicaan was het hier duidelijk niet mee eens, maar luisterde wel. Waarna Verstappen snel afstand nam. Heeft Perez recht van spreken of heeft Red Bull juist gehandeld.

Geef jouw mening in onderstaande poll. Deze stelling bespreken we ook in de podcast. Mocht je nog vragen hebben voor ons panel bestaande uit Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk, stel ze dan in de comments.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje