Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Stelling: We weten nog steeds niet hoe goed Verstappen écht is

Zelfs Red Bull-teambaas Christian Horner zag niet aankomen wat Max Verstappen flikte op Spa-Francorchamps in de Formule 1 Grand Prix van België. Weten we dan misschien nog steeds hoe goed hij werkelijk is?

Verstappen win Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Superlatieven schoten tekort om het optreden van Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van België te beschrijven. Natuurlijk was de Red Bull RB18 verduveld snel, maar de Nederlander liet evengoed geen spaan heel van Sergio Perez. Van niemand niet.

Christian Horner had nooit verwacht dat Verstappen zo zou huishouden, en zeker niet in het tempo waarin hij dat deed. Maar als hij al niet weet waar Verstappen op sommige momenten werkelijk toe in staat is, weten we dan met zijn allen eigenlijk nog altijd niet hoe goed Verstappen werkelijk is?

Reageer hieronder op de stelling die we ook in de Formule 1-podcas van RacingNews365 zullen behandelen. Heb jij nog meer vragen, suggesties en stellingen voor het drietal Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, schroom dan niet om deze in de reacties hieronder of op onze social media-kanalen met ons te delen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

62 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken