Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Kevin Magnussen

Stewards delen verdict in onderzoek naar onsportief gedrag Magnussen

Kevin Magnussen is niet bestraft voor mogelijk onsportief gedrag tijdens de sprintrace in Miami. De Deen verdedigde fel ten opzichte van Lewis Hamilton, maar komt ermee weg.

KMAG Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Kevin Magnussen werd tijdens de sprintrace in Miami al viermaal op de bon geslingerd, maar na afloop moest de Haas-coureur nog eens bij de stewards verschijnen. Zij onderzochten of Magnussen onsportief gedrag had vertoond in het duel met Lewis Hamilton. Magnussen bleef namelijk heel fel verdedigen nadat hij al een straf had ontvangen wegens track limits, om zo Nico Hulkenberg aan punten te helpen.

De stewards hebben uiteindelijk geoordeeld dat er niet nog een straf hoeft te volgen. Ze geven toe dat Magnussen zelf ook aangaf dat hij Hulkenberg wilde helpen, maar vinden dat zijn acties niet als onsportief mogen worden bestempeld. De stewards gaan in de toekomst wel anders straffen als een coureur voordeel uit een bepaalde situatie haalt. Zo moet een herhaling van dit voorval voorkomen worden.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco